Информационната мрежа на британския парламент е регистрирала 24 273 опита за

...
Информационната мрежа на британския парламент е регистрирала 24 273 опита за
Коментари Харесай

Британският парламент: 160 опита на ден за влизане в порносайтове

Информационната мрежа на английския парламент е записала 24 273 опита за влизане в порносайтове сред юни и октомври 2017 година или приблизително близо 160 на ден.

Данните, получени от организация Прес Асосиейшън по искане за достъп до информация, бяха оповестени сега, когато английската политическа класа е разтърсена от няколко абсурда за полов тормоз и несвоевременно държание.

През декември вицепремиерът Деймиън Грийн наложително подаде оставка, защото излъгал, че не е теглил и гледал порно наличието, открито в служебния му компютър в Народното събрание.

Според парламентарните шефове множеството опити за влизане в порносайтове са неволни, само че всички уеб сайтове с такова наличие към този момент са блокирани от парламентарната мрежа.

В мрежата са включени близо 8500 компютъра, които се употребяват от парламентаристите, техните сътрудници или от административния личен състав.

Броят на опитите за свързване със „ уеб сайтове за възрастни “ въпреки всичко е намалял през последните години. През 2015 година те са били 231 020, през 2016 – 113 208.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР